BARA SÅ ALLA VET!!!!

Så Älskar Jag Emelie Mest Av Allt!!!!!! <333333

Hennes Blogg
l
l
v
http://cottoncandii.blogg.se/

Mitt första inlägg då!

Happ detta är mitt första inlägg då, Och jag kommer natuligtvis infoga lite bilder också =)

Jag har då börjat på Folkhögskolan(Guts) och kommer förhoppningsvis vara där i 1 år. Det är ganska soft där, gratis frukost och gratis lunch. Och sedan så finns det alltid kaffe där ;) Och det är ett BIG + <3 Fast tyvärr så kommer jag inte kunna vara med Emelie så mycket :/ För att jag är SÅÅÅ otroligt lat så blir det att jag är uppe hela nätterna och sedan så sover jag när jag kommer hem ifrån skolan >.< Men men det blir bättre efter ett tag

Och idag så har jag varit i skolan OCH JAG SOV FÖR FÖRSTA GÅNGEN EN HEL NATT!!! OMG ;O men på något konstigt vis så har jag varit trött och sur hela jävla dan >.< men men, sedan så vart de stan med älsklingen och kolla runt lite där ^^ vart att man köpte Hello Kitty ritbok och sedan pennor till henne. Sen så vart jag tvungen och springa till Big Boy och äta... vart så otroligt hungrig. Sedan efter de så har man kört lite instans(WoW) och försöka vara så social med älsklingen som möjligen ^^ OCH NEJ JAG ÄR INGEN WOW NÖRD! jag spelar för skojj skull :P Och nu ikväll så blir det bara sitta här och snacka med en snubbe ifrån Canada och softa! Blir väl kanske också pysa till Shell och köpa lite cola kanske chips ;) WHO KNOW'S!!!

Och bara så alla vet så är jag inte klar med redigeringen på denna blogg >.< hatar verkligen och hålla på med stilmallar och redigering bla bla bla!!!!
mig som Goth/ stilig
RSS 2.0